Retourbeleid

Lees ons Retourbeleid aandachtig

Retourbeleid- Lees de Algemene voorwaarden samen met ons retourbeleid. We behouden ons het recht voor om dit retourbeleid op elk moment te wijzigen.
De meest recente update was op 1 juli 2021. Tot slot, lees ons retourbeleid voordat u een aankoop doet.

Retourbeleid- Voor retourzendingen gelden de volgende voorwaarden:

  • Het product mag niet door u zijn gebruikt of beschadigd; het product mag geen gebruikssporen of uiterlijke veranderingen vertonen.
  • U mag het product zo lang uitpakken en gebruiken als nodig is om te beoordelen of u het wilt behouden.
  • U retourneert het artikel op eigen kosten. Ongefrankeerde retourzendingen worden door ons niet geaccepteerd, kosten hiervoor zijn dan ook voor rekening van de afzender. Het belangrijkste is dat zendingen onder rembours niet worden geaccepteerd.

Looptijd:

EthicsGymWear brengt geen kosten in rekening wanneer een zending wordt geretourneerd. Maar de zending wordt gecontroleerd na ontvangst van de retourzending.
Als de goederen of de verpakking incompleet of beschadigd zijn. In dat geval moet de koper de kosten dragen. Daarna worden deze kosten in mindering gebracht op het restitutiebedrag. Zodra de retourzending is ontvangen, storten wij het orderbedrag binnen 14 dagen terug.
Het is de koper toegestaan een bestelling te annuleren als deze niet binnen 30 dagen na de bestelling van de koper is verzonden. Afwijkende levertijden worden hierdoor niet beïnvloed.

Klacht beoordeling:

Toch niet tevreden met het product? Je hebt de mogelijkheid om het product binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren.
Volg hiervoor de onderstaande stappen.
U kunt het product binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Daarna kunt u het product niet meer retourneren.
Wij verzoeken u vriendelijk uw klacht per e-mail door te geven aan onze klantenservice.
Bij het beoordelen van de klacht zullen we proberen oplossingen te vinden die alle partijen tevreden stellen.

Aanmelden:

Verpakking:

  • Pak de producten in originele staat en verpakking in een doos
  • Plaats het ingevulde retourformulier in de doos
  • Bij het retourformulier zit ook een retourlabel, plak deze goed zichtbaar op de doos

Verzending:

  • Lever het pakket in bij het postkantoor (Let op: verzendkosten zijn voor eigen rekening)
  • Bewaar het verzendbewijs goed (bewaar het verzendbewijs dat je ontvangt wanneer je de artikelen retourneert, totdat je het totaalbedrag van de geretourneerde artikelen ontvangen hebt. Zonder verzendbewijs worden artikelen die niet aangekomen zijn, niet vergoed. Als je retour binnen is gekomen dan ontvang je een bevestiging per e-mail.)

Terugbetaling:

Wanneer betalen we terug?

Wij maken het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen na herroeping naar je over. Let op: verzendkosten voor retour zijn voor rekening van de consument, tenzij er sprake is van een beschadigde of foutieve levering. Onze retourenafdeling zal je van de voortgang op de hoogte houden.

Wat krijg je terug?

Je krijgt het volledige aankoopbedrag terug inclusief de door ons in rekening gebrachte verzendkosten. Bij een gedeeltelijke retourzending worden de in rekening gebrachte verzendkosten niet vergoed.

Waar ontvang ik het teruggestorte bedrag?

Wij storten het bedrag op dezelfde manier terug zoals je hebt afgerekend. Lukt dit niet? Dan nemen we contact met je op.

Kosten voor het retour sturen

De kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Stuur je een product terug omdat deze beschadigd of verkeerd geleverd is? Dan vergoeden wij deze kosten achteraf.

ACCOUNT
Favorieten
Login
Create an account

A link to set a new password will be sent to your email address.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

TOP
Arrow

SHOPPING BAG 0