Sport Tops

Toont alle 10 resultaten
VIEW
  • 3
  • 4

De beste sport BH voor jou, vind je bij EthicsGymWear

De beste sport bh vind je bij EthicsGymWear, wij hebben vooral gekeken waar de behoefte ligt voor een goede sport bh, sporttop of racerback bh. Daarbij hebben wij gekeken naar kwaliteit, comfort, pasvorm en duurzaamheid.
Zo bestel je gegarandeerd een kwaliteitsproduct.

In iedere cupmaat de beste sport bh

Wij bieden alle denkbare modellen: het standaard bh-model, bh’s waarvan je de schouderbandjes kunt kruisen, racerbacks, voorgevormde bh’s met of zonder padding en push ups.

De juiste ondersteuning

Tijdens het sporten is het belangrijk je borsten voldoende steun te geven. Doe je dit niet, dan kun je last krijgen van nek- en schouderpijn. Ook kunnen je borsten op den duur slapper worden doordat het bindweefsel wordt aangetast.
Met het gebruik van een goede sport bh voorkom je dit.
Yoga vraagt om flexibele ondersteuning, een hardloopster wil schockproof, Wat je ook zoekt, voor iedere activiteit hebben wij een passende sport bh.

Opvallend of onzichtbaar

Wil je gezien worden of houd je gewoon van kleur? Wij hebben een heleboel trendy sport bh’s in leuke kleurstellingen, waarvan een aantal in limited editions.

TOP

Winkelmand 0

ACCOUNT
Favorieten

Login

Maak een account

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Password Recovery

Wachtwoord vergeten? Vul hier je gebruikersnaam of e-mailadres in en je ontvangt per email een link om je wachtwoord opnieuw in te kunnen stellen.

Added to wishlist! VIEW WISHLIST