De kracht van het Better You Pakket

Inhoud Better You Pakket

Totaal pakket van € 181.00
Nu voor € 99.95 !!

Samantha
Samantha
Read More
Ontzettend leuk samengesteld pakket voor een leuke prijs! Heerlijk comfortabele outfit. Goede service. Voedingscoach is een zeer fijne vrouw. Leuk om mee te praten en mee te sparren. Simone geeft waardevolle tips. Personal training van Es ontzettend leuk geregeld. Ideaal om thuis toch gemotiveerd te worden en om te worden ondersteund. Ik beveel dit pakket aan iedereen aan. Give it a try!
Helen
Helen
Read More
De samenstelling van het moderne comfortabele setje kleding twv 50 euro bij Ethics Gymwear ( waardoor je geen excuus hebt om niet te gaan trainen ) en de Zoom online lessen van 3 x per week van Djoesfit Personal Training die gegeven worden door Es zijn zo motiverend ! I love her energie!! Simone van Focus Your Health is op gebied van voeding echt een ervaringsdeskundige. Als je een emo-eter bent net als ik dan kan je prima bij haar terrecht. Zij is zo puur en menselijk en toegankelijk en adviseerd je niet zomaar een kant en klaar schema maar kijkt met je naar je mindset en leert wat je wel mag eten maar ook wat je beter kan laten staan en zoekt daar samen met jou dan een alternatief voor. De Service wil ik even apart benoemen . De samenwerking met Ethics Gymwear en Djoesfit en Focus your Health is Super! Ik heb echt het gevoeld gehoord te worden en niks is te gek. Ik kreeg net voordat ik ging starten een knie blessure mijn abbonement werd keurig netjes bevroren . Ook Simone van Focus your Health is een kanjer en neemt echt haar tijd . Ik kan haar altijd appe met vragen . Hierdoor heb ik besloten om na het better-you-pakket door te gaan . Ik heb alle vertrouwen erin dat ik mijn doelen ga behalen . En No excuus ik woon meer als uur van al deze kanjers vandaan Maar online is er heel veel mogelijk . Het eerste voedingsconsult van Focus Your Health heeft plaats gevonden in mijn woonplaats ( Mega service toch!) Dank je wel Mo, Es, en Simone ! Keep up the good work.
Previous
Next

"If you really want to do something, you'll find a way. If you don't you'll find an excuse"

Volg je ons al op Instagram?

TOP

Winkelmand 0

ACCOUNT
Favorieten

Login

Maak een account

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Password Recovery

Wachtwoord vergeten? Vul hier je gebruikersnaam of e-mailadres in en je ontvangt per email een link om je wachtwoord opnieuw in te kunnen stellen.